Binnenluchtkwaliteit is een groeiend aandachtspunt

virbix kopen

In diverse sectoren is men meer en meer bezig met de binnenluchtkwaliteit, vooral in stedelijke en dichtbevolkte gebieden. Vibrix (partner van Viridi Air), gespecialiseerd in luchtreinigingstechnologie, heeft de Vortex20 ontwikkeld om een effectieve oplossing te bieden voor de toenemende zorg over binnenluchtvervuiling. Ik spreek met Remco Lunshof over zijn bedrijf en passie voor schone lucht:
“…onze klanten worden geconfronteerd met diverse uitdagingen gerelateerd aan binnenluchtvervuiling, zoals allergenen, rook, en fijnstof. Deze vervuilers kunnen leiden tot diverse gezondheidsklachten, waaronder allergische reacties, astma-aanvallen, en algemeen onwelzijn. De Vortex20 van Vibrix gebruikt een geavanceerd 6-in-1 filtersysteem dat niet alleen fysieke deeltjes uit de lucht filtert, maar ook geuren en gassen neutraliseert. Dit systeem is specifiek ontworpen om een breed scala aan luchtverontreinigende stoffen te verwijderen, wat de binnenluchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Gebruikers van de Vortex20 rapporteren een aanzienlijke vermindering van ademhalingsproblemen en allergische reacties. Er is ook een verbetering in de algemene leefomgeving, met een frissere, schonere lucht die bijdraagt aan een beter gevoel van welzijn en comfort. Een opvallend resultaat is de verbetering van de slaapkwaliteit van gebruikers, wat leidt tot meer alertheid en energie gedurende de dag. De Vortex20 biedt een ruim bereik van 70m², werkt obv ionisatie (zonder bijproduct-ozon), gebruikersvriendelijk ontwerp met meerdere bedieningsopties, waaronder een slimme app, stijlvol en modern ontwerp dat past in elk interieur…”
Op de website van Vibrix zie ik leuke klantreacties staan: “…De Vibrix Vortex20 heeft de hashtag#luchtkwaliteit in mijn huis drastisch verbeterd. Als astmapatiënt heb ik minder aanvallen en voel ik me algemeen gezonder…” en “…Ik heb altijd last van hooikoorts gehad, maar sinds ik de Vortex20 gebruik, zijn mijn symptomen aanzienlijk verminderd…”.
Ook interesse in meer gezondelucht? Neem eens contact op met Vibrix.

Een gedachte over “Binnenluchtkwaliteit is een groeiend aandachtspunt

Reacties zijn gesloten.