Willen jullie bomen laten planten met je bedrijf?

bomen planten met je bedrijf

De wereldwijde klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen waarmee de mensheid vandaag de dag te maken heeft. Hoewel er veel discussie is over de beste manier om deze uitdaging aan te pakken, is er algemene consensus dat het planten van bomen een effectieve manier is om de klimaatverandering tegen te gaan.

  Download de Brochure

  Viridi Air plant, in eigen projecten (België en Nederland), unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook luchtvervuiling uit de lucht filteren (o.a. fijnstof, NOx en VOC's-vluchtige chemische stoffen). Goed voor het klimaat, biodiversiteit en dus ook voor de gezondheid. Laat Viridi Air namens jullie bedrijf ook deze inheemse bomen planten. Voor slechts €5,50 p/boom! Meehelpen mag ook (b.v. met collega's). Tevens inbegrepen: Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie:  Het planten van bomen kan niet alleen de luchtkwaliteit verbeteren, maar ook de biodiversiteit verhogen en de lokale gemeenschappen helpen. Bedrijven kunnen een belangrijke rol spelen bij het planten van bomen door hun eigen bomen te planten of door bomen te laten planten door lokale organisaties. In dit artikel zullen we kijken naar de voordelen van het laten planten van bomen met je bedrijf en hoe je dit kunt doen.

  Waarom bomen laten planten met je bedrijf?

  Het planten van bomen met je bedrijf kan een aantal voordelen opleveren. Ten eerste kan het je bedrijf helpen om een positieve reputatie op te bouwen. Door bomen te planten, laat je zien dat je bedrijf zich bewust is van de klimaatverandering en dat je actief werkt aan het verbeteren van de wereld. Dit kan je bedrijf helpen om een positief imago te creëren en je klanten te laten zien dat je een bedrijf bent dat zich inzet voor het milieu.

  Ten tweede kan het planten van bomen je bedrijf helpen om een betere relatie op te bouwen met de lokale gemeenschap. Door bomen te planten, laat je zien dat je bedrijf betrokken is bij de lokale gemeenschap en dat je je inzet voor het verbeteren van de leefomgeving. Dit kan je bedrijf helpen om een betere relatie op te bouwen met de lokale gemeenschap en je klanten te laten zien dat je een bedrijf bent dat zich inzet voor het milieu.

  bomen planten met jullie bedrijf

  Ten derde kan het planten van bomen je bedrijf helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Bomen helpen om schadelijke stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Dit kan je bedrijf helpen om een gezondere werkomgeving te creëren voor je medewerkers en je klanten te laten zien dat je een bedrijf bent dat zich inzet voor het milieu.

  Hoe bomen laten planten met je bedrijf?

  Er zijn verschillende manieren waarop je bomen kunt laten planten met je bedrijf. Ten eerste kun je bomen laten planten door een lokale organisatie. Er zijn veel lokale organisaties die bomen planten in de omgeving, zoals stads- of gemeentelijke organisaties, milieuorganisaties, scholen en universiteiten. Door samen te werken met een lokale organisatie, kun je ervoor zorgen dat de bomen op de juiste manier worden geplant en dat ze de juiste verzorging krijgen.

  Ten tweede kun je bomen laten planten door je eigen bedrijf. Als je een bedrijf hebt, kun je bomen laten planten op je eigen terrein of op een andere locatie. Je kunt bijvoorbeeld bomen laten planten in een openbaar park of op een schoolterrein. Als je bomen laat planten door je eigen bedrijf, kun je ervoor zorgen dat de bomen op de juiste manier worden geplant en dat ze de juiste verzorging krijgen.

  Ten derde kun je bomen laten planten door een organisatie die gespecialiseerd is in het planten van bomen. Er zijn veel organisaties die gespecialiseerd zijn in het planten van bomen, zoals Viridi Air. Deze organisatie kan je helpen om bomen te planten op de juiste locatie en met de juiste verzorging.

  Hoe je bomen kunt verzorgen

  Nadat je bomen hebt laten planten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze de juiste verzorging krijgen. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van bomen:

  • Zorg ervoor dat de bomen voldoende water krijgen. Bomen hebben water nodig om gezond te blijven, dus zorg ervoor dat je de bomen regelmatig water geeft.
  • Zorg ervoor dat de bomen voldoende voedingsstoffen krijgen. Bomen hebben voedingsstoffen nodig om gezond te blijven, dus zorg ervoor dat je de bomen regelmatig voedingsstoffen geeft.
  • Zorg ervoor dat de bomen voldoende licht krijgen. Bomen hebben licht nodig om gezond te blijven.

   Download de Brochure

   Viridi Air plant, in eigen projecten (België en Nederland), unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook luchtvervuiling uit de lucht filteren (o.a. fijnstof, NOx en VOC's-vluchtige chemische stoffen). Goed voor het klimaat, biodiversiteit en dus ook voor de gezondheid. Laat Viridi Air namens jullie bedrijf ook deze inheemse bomen planten. Voor slechts €5,50 p/boom! Meehelpen mag ook (b.v. met collega's). Tevens inbegrepen: Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie: