Bomen planten met collega

Bomen planten met een collega

In een wereld waarin de drukte van het dagelijks leven ons soms overspoelt, is het vinden van tijd om te vertragen en verbinding te maken met de natuur van onschatbare waarde. En wat is een betere manier om dit te doen dan door samen met collega’s bomen te planten? Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het versterkt ook de banden tussen teamleden en draagt bij aan een gevoel van voldoening en gemeenschapszin. Laten we eens duiken in waarom het planten van bomen met collega’s zo’n geweldig idee is.

  Download de Brochure

  Viridi Air plant, in eigen projecten (België en Nederland), unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook luchtvervuiling uit de lucht filteren (o.a. fijnstof, NOx en VOC's-vluchtige chemische stoffen). Goed voor het klimaat, biodiversiteit en dus ook voor de gezondheid. Laat Viridi Air namens jullie bedrijf ook deze inheemse bomen planten. Voor slechts €5,50 p/boom! Meehelpen mag ook (b.v. met collega's). Tevens inbegrepen: Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie:  1. Teamwerk in de Natuur

  Het planten van bomen vereist samenwerking en coördinatie – net als in een professionele omgeving. Samen met je collega’s graven, planten en verzorgen van bomen versterkt het gevoel van teamwork en gemeenschap. Het benadrukt het belang van elkaar ondersteunen en samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, in dit geval het verbeteren van het milieu.

  2. Verbinding met de Natuur

  In een wereld waarin veel van ons leven zich afspeelt achter schermen en in betonnen jungles, is het gemakkelijk om het contact met de natuur te verliezen. Bomen planten met collega’s biedt een waardevolle gelegenheid om even weg te stappen van de dagelijkse sleur en te verbinden met de natuurlijke wereld om ons heen. Het voelen van de aarde in je handen, het ruiken van de frisse lucht en het horen van de geluiden van de natuur kan verfrissend en inspirerend zijn.

  3. Milieubewustzijn

  Het planten van bomen draagt rechtstreeks bij aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk en het herstellen van de natuurlijke balans van ecosystemen. Door samen met collega’s bomen te planten, toon je niet alleen je betrokkenheid bij milieubehoud, maar inspireer je ook anderen in je team en de bredere gemeenschap om actie te ondernemen voor een duurzamere wereld.

  4. Positieve Impact op het Bedrijf

  Bedrijven die zich inzetten voor milieubehoud en maatschappelijk verantwoord ondernemen, worden steeds meer gewaardeerd door klanten en stakeholders. Door als bedrijf bomen te planten met collega’s, toon je niet alleen je betrokkenheid bij duurzaamheid, maar versterk je ook het imago van je organisatie als een verantwoordelijke en betrokken speler in de samenleving.

  5. Blijvende Herinneringen

  Het planten van bomen met collega’s creëert blijvende herinneringen en banden die verder reiken dan de kantooromgeving. De bomen die je samen plant, zullen groeien en bloeien, en dienen als een tastbare herinnering aan de tijd die je hebt doorgebracht met je team, het werk dat je hebt verricht en de impact die je hebt gehad op het milieu.

  Bomen planten met collega

  Is het planten van bomen met een collega goed voor de werksfeer?

  Absoluut! Het planten van bomen met collega’s kan een enorm positieve invloed hebben op de werksfeer. Hier zijn een paar redenen waarom:

  1. Team Building: Het planten van bomen vereist teamwork. Samen graven, planten en zorgen voor bomen creëert een gevoel van saamhorigheid en samenwerking tussen collega’s. Dit versterkt de banden binnen het team en bevordert een gevoel van verbondenheid.
  2. Positieve Ervaringen Delen: Het delen van positieve ervaringen buiten de werkomgeving kan helpen om collega’s dichter bij elkaar te brengen. Het samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, zoals het planten van bomen, creëert gedeelde herinneringen en gespreksonderwerpen die verder gaan dan werkgerelateerde zaken.
  3. Stressvermindering: Het werken in de natuur en het bezig zijn met fysieke activiteiten zoals bomen planten kan stress verminderen. Dit kan leiden tot meer ontspannen en gelukkige collega’s, wat de algehele sfeer op de werkplek ten goede komt.
  4. Waardering voor het Bedrijf: Bedrijven die zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu worden vaak positief gewaardeerd door hun werknemers. Door deel te nemen aan activiteiten zoals het planten van bomen, voelen werknemers zich trots om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en het milieu.
  5. Buiten de Comfortzone Treden: Het planten van bomen biedt een kans voor collega’s om elkaar op een andere manier te leren kennen dan tijdens de normale werkdag. Het kan mensen aanmoedigen om buiten hun comfortzone te treden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, wat de onderlinge relaties kan versterken.

  Kortom, het planten van bomen met collega’s is niet alleen een geweldige manier om bij te dragen aan een groenere planeet, maar het versterkt ook de banden tussen teamleden, bevordert milieubewustzijn en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur. Dus waar wacht je nog op? Haal je collega’s bij elkaar, pak een schop en begin met planten. Samen kunnen we groeien – zowel als team als met de natuur om ons heen.

   Download de Brochure

   Viridi Air plant, in eigen projecten (België en Nederland), unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook luchtvervuiling uit de lucht filteren (o.a. fijnstof, NOx en VOC's-vluchtige chemische stoffen). Goed voor het klimaat, biodiversiteit en dus ook voor de gezondheid. Laat Viridi Air namens jullie bedrijf ook deze inheemse bomen planten. Voor slechts €5,50 p/boom! Meehelpen mag ook (b.v. met collega's). Tevens inbegrepen: Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie:   Een gedachte over “Bomen planten met collega

   Reacties zijn gesloten.