Camfil stemt haar strategie af op de doelstellingen van de Verenigde Naties

camfil schone lucht
Een betekenisvolle bijdrage leveren op internationaal niveau

Camfil stemt zijn strategieën af op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. We hebben de vier doelen gekozen die het meest relevant zijn voor ons bedrijf en waarmee we de meest zinvolle bijdrage kunnen leveren op internationaal niveau.

Goede gezondheid en welzijn

Onze volledige corebusiness is gebaseerd op een hoge binnenluchtkwaliteit die een goede gezondheid en het welzijn bevorderen. Camfil maakt zowel high-efficiency luchtfilters die schadelijke deeltjes en vervuiling uit ventilatielucht verwijderen, als controlesystemen voor luchtvervuiling, waarmee stof, nevel en dampen worden opgevangen in industriële toepassingen om een veiligere werkplek te garanderen.

Camfil logo

Eerlijk werk & economische groei

We bieden optimale arbeidsomstandigheden voor meer dan 4000 medewerkers op 28 productielocaties, met een sterk personeelsbeleid en lokale programma’s voor de zorg en gezondheid van werknemers. Dankzij ons wereldwijde personeelsbestand blijven de verkoopcijfers en de omzet jaarlijks stijgen waardoor we een steentje bij kunnen dragen aan de economische groei in 26 landen.

Duurzame steden & gemeenschappen

De luchtfilters en ‘Clean Air Solutions’ van Camfil zijn de meest energiezuinige producten op de markt. Ze zijn gemaakt om energie te besparen en daarmee gebouwen wereldwijd duurzamer te maken.

Verantwoorde consumptie & productie

Elk jaar neemt de milieu-impact van Camfil’s fabrieken af dankzij interne verbeteringsmaatregelen en groene initiatieven gericht op het besparen van energie en water en het verminderen van afval.

Lees meer informatie over het Sustainibility Report van Camfil