Golden Tulip hotel Ampt van Nijkerk verduurzaamt met luchtbehandeling

schone lucht en stulz

Iedereen moet mee in de energietransitie…..ook in de Horeca! Als hotel zijnde is het zaak om goed te kijken naar de installaties en eventueel te vervangen. Het (Golden Tulip) Hotel Ampt van Nijkerk B.V. zette recentelijk een flinke duurzame stap.

De directie van Ampt van Nijkerk besloot onlangs om het restaurantgedeelte uit te breiden. STULZ Benelux-accountmanager Eric Veltman: “Het restaurant is uitgebreid met een grote glazen serre en telt nu zo’n driehonderd vierkante meter. Voor het restaurant werd een andere manier van koelen en verwarmen gezocht. Comfort voor de gasten is hier natuurlijk essentieel. Het mag niet te warm of te koud zijn en tocht is al helemaal uit den boze.”

Voorwaarde van de opdrachtgever was dat ze niet meer afhankelijk zouden zijn van aardgas. Ampt van Nijkerk benaderde KlimaPlan Klimaattechniek B.V. voor een elegante oplossing. Die werd in overleg met STULZ gevonden in een luchtbehandelingskast (lbk) inclusief warmtepompen. Een plug-and-play oplossing voor koelen, verwarmen en ventileren.

De mogelijkheden om van aardgas af te gaan worden steeds meer divers!

Denk jij ook na om te verduurzamen?