In een stofrijke productieomgeving zorgt #fijnstof voor problemen

230426 Euromate x ebm-papst

Het zorgt voor vervuilde producten, machines die vaker in storing vallen en op de lange termijn ontstaan gezondheidsklachten.

Kortom werken in een stofrijke omgeving moet worden voorkomen voor zowel de gezondheid van de mens als het bedrijf. Hoe kun je dit doen?

Ik sprak hierover met onze Viridi Air Partner: ebm-papst Benelux B.V. (Niels Voorn): “….deze problemen zijn gemakkelijk op te lossen door de lucht op een professionele manier te reinigen. Wijzelf leveren hiervoor uitsluitend de ventilator om de lucht in beweging te krijgen maar onze partner (Euromate) gebruikt deze voor hun professionele #luchtreiniger. Deze wordt aangedreven door een #ventilator en in combinatie met luchtfilters zorgt deze voor een flinke reductie van (fijn)stof. Met als resultaat: tot wel 90 procent minder (fijn)stof, minder ziekteverzuim, positief effect op de productiviteit, minder uitval machines, minder schoonmaakkosten, minder stof op producten en een positief imago…..”

Mooi om te zien dat je een vervuilde productieomgeving kunt reinigen door de lucht in beweging te zetten en te filteren maar vooral ook welke voordelen dit heeft. 

Een gedachte over “In een stofrijke productieomgeving zorgt #fijnstof voor problemen

Reacties zijn gesloten.