In omgevingen met veel stofoverlast krijgt men bij elke ademhaling zo’n 50 miljoen fijne stofdeeltjes binnen

eurmate foto

“…In omgevingen met veel stofoverlast krijgt men bij elke ademhaling zo’n 50 miljoen fijne stofdeeltjes binnen. Deze concentratie moet flink verlaagd worden om de gezondheid van alle medewerkers te beschermen. Fijnstof, is onder meer afkomstig van industriële activiteiten. Een probleem dat heel eenvoudig verholpen kan worden door de lucht continu te reinigen. De geavanceerde Euromate Dust Free Industrial luchtreiniger (DFI) gaat hiermee de strijd aan en waarborgt een gezondere en veiligere werkomgeving. Dankzij zijn compacte afmetingen, lage gewicht en kostenefficiëntie is het dé luchtreiniger voor de logistieke sector…..” geeft Daniël G. aan (directeur van Euromate).

De DFI luchtreiniger betreft een eigen ontwikkeling van Euromate. Dankzij zijn compacte afmetingen kan de luchtreiniger naadloos geïntegreerd worden in elk gebouw waarbij tevens geen hak-of breekwerk nodig is. Dankzij het lichtgewicht ontwerp geeft de luchtreiniger een minimale belasting voor de dakconstructie.
Daarnaast is de DFI ook gekoppeld met het Air Safety Portal: een online platform waar klanten realtime inzicht en controle ervaren over de luchtreinigers.

“….besparingen van 30% op de onderhoudskosten, 70% op de schoonmaakkosten en 30% op het energieverbruik zijn geen uitzondering. Dankzij een stofgestuurde regeling kan het energieverbruik nog verder geoptimaliseerd worden én blijft een goede luchtkwaliteit gegarandeerd. Voor het meten en analyseren van de luchtkwaliteit werken we samen met AirTeq Smart Monitoring.…….” zegt Gooijer.

Conclusie: de DFI is een mooie oplossing voor de logistieke sector en bespaart kosten op schoonmaak en onderhoud!