RetroAir kiest voor een gezonde duurzame weg naar de toekomst

retroair3

Niet alléén door een duurzaam product te leveren maar door zelf ook duurzaam te zijn. Dan ben je serieus duurzaam bezig èn toekomstgericht.

Vorige week sprak ik met Maurice Ruberg van RetroAir B.V. over duurzaamheid. Wat ze exact verduurzamen voor hun klanten en waarom!

“…wij zijn met RetroAir B.V. begonnen omdat we vonden dat er veel luchtbehandelingskasten energie aan het verspillen zijn. Wij wilden deze energiezuiniger maken en wisten hoe we dit technisch konden gaan doen. Onze klanten hebben een luchtbehandelingssysteem dat ze op diverse gebieden willen verduurzamen met een hoog rendement systeem. Daar zijn wij de uitgelezen partner voor.

Dit resulteert uiteindelijk in minder verbruik en dat is bevorderend voor een gezonder en schoner klimaat! En bovenal is het goed voor de portemonnee.

Duurzaamheid is de basis van ons bedrijf en dus vonden we dat nog een stap verder moesten gaan. Sinds vorig jaar zijn we daarom gaan samenwerken met Viridi Air. Voor iedere luchtbehandelingskast die we nu opleveren planten we, in een buitenfilterproject van Viridi Air, een luchtzuiverende boom die fijnstof uit de buitenlucht haalt….”

Ik vind het mooi om te zien dat steeds meer bedrijven aan het verduurzamen zijn. Een gezonde keuze voor de toekomst en ook voor de portemonnee!