Slim ventileren

slim ventileren

Gezond wonen & geld besparen met ventilatie….dat kan. De laatste jaren lees je steeds vaker over ‘slim’ ventileren. Daarmee bespaar je (zeker nu in de winter) een hoop geld. Maar slim ventileren is niet voor iedereen mogelijk.
 
Ik heb een gesprek met onze Belgische partner Thermad Brink hierover en vraag hem: hebben jullie al een gezond en besparend systeem voor particulieren die automatisch & vraag gestuurd ventileert?
“…Het is onze ambitie om iedereen de meest excellente lucht te bieden die er is én we willen een bijdrage leveren aan het verduurzamen van het woningbestand. Om dit te bereiken heeft Brink een nieuw en uniek ventilatieconcept ontwikkeld: Multi Air Supply. Dankzij dit systeem kan nu in elke woning, nieuwe en bestaande bouw, ventilatie met WTW worden toegepast. Door gebruik van de slimme Indoor Mixfan met actieve CO2-sturing wordt gezorgd voor een optimale luchtkwaliteit in elke ruimte. De mate van ventileren is afgestemd op de actuele binnenluchtkwaliteit. Wanneer de luchtkwaliteit vermindert doordat er bijvoorbeeld veel mensen in de woonkamer zijn, signaleert de sensor dat en gaat de hoeveelheid ventilatie in die ruimte automatisch omhoog. Zo blijft de luchtkwaliteit in het hele huis continu gegarandeerd optimaal en er wordt er niet meer geventileerd dan nodig is. Dat is energiezuinig en maakt deze manier van ventileren duurzaam. …..” aldus Matthias de Beukelaar van Thermad Brink.
 
Bespaar jij al geld met ventilatie?

2 gedachten over “Slim ventileren

Reacties zijn gesloten.