Weet nu de reden waarom Viridi Air bomen plant voor haar partners

bomen planten mvo

Wil jij af van een stoffig imago? Innovatief worden maar ook bijdragen aan vergroening (mvo)? Ooit gehoord van fijnstof? De buitenlucht is ermee vervuild! (….en dat komt ook binnen!).

Fijnstof, een absolute sluipmoordenaar. Een veroorzaker van diverse ziektes zoals kanker, hart- en vaatziektes, longaandoeningen,…enz. Miljoenen mensen sterven eraan of worden ziek, wereldwijd! Een grote zorg voor de toekomst.

Daarom planten wij unieke bomen volgens de BBA-techniek met als doel fijnstof te absorberen. Dat is uniek, 100% groen en duurzaam. Deze bomen filteren per jaar ongeveer 1,5kg fijnstof.

Het planten van bomen tegen fijnstof is ideaal om te integreren binnen een MVO-beleid (duurzaam ondernemen). Al ruim 150 bedrijven doen er aan mee omdat ze ook minder fijnstof in de buitenlucht willen.

Ook aankomend jaar hebben we weer diverse locaties in Nederland en België waar we deze unieke bomen gaan planten. Maak een einde aan dat stoffige imago en neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie/uitleg.

Een gedachte over “Weet nu de reden waarom Viridi Air bomen plant voor haar partners

Reacties zijn gesloten.