Groene filters planten voor ieder verkocht product/dienst/…

BMAir en Lucinda planten bomen bij zorgboerderij t opstapje

Steeds vaker krijgen wij Partners die op een unieke manier willen bijdragen aan schone lucht, verduurzaming en vergroening. Dat kan uiteraard op eigen locatie naar keuze (b.v. bedrijfsterrein) of binnen één van onze buitenfilterprojecten: op een 100% groene en duurzame manier planten we groene filters volgens de BBA methode. Groene filters zijn bomen die vrij lang groen blijven en bovengemiddeld luchtzuiverende kenmerken hebben. Lees alles over onze groene filtertechniek op: buitenlucht filteren.

Hieraan meedoen kan op allerlei manieren maar wij merken dat steeds vaker de combinatie wordt gezocht met de eigen business. Zoals het planten van groene filters voor ieder verkocht product, dienst of nieuw personeelslid. Werkelijk allerlei mogelijkheden zijn hier van toepassing waarin wij flexibel meedenken. Voor welke prestatie gaan jullie groene filters laten planten in ons buitenfilterproject? Uiteraard is meehelpen met het planten mogelijk.

Méér informatie over de buitenfilterprojecten via Jan-Joris van de Riet (janjoris@viridiair.nl of tel.: +31(0)6-44223630).