Groene filters planten voor ieder verkocht product/dienst/…

BMAir en Lucinda planten bomen bij zorgboerderij t opstapje

Steeds vaker krijgen wij Partners die op een unieke manier willen bijdragen aan schone lucht, verduurzaming en vergroening. Dat kan uiteraard op eigen locatie naar keuze (b.v. bedrijfsterrein) of binnen één van onze buitenfilterprojecten: op een 100% groene en duurzame manier planten we groene filters volgens de BBA methode. Groene filters zijn bomen die vrij lang groen blijven en bovengemiddeld luchtzuiverende kenmerken hebben. Lees alles over onze groene filtertechniek op: buitenlucht filteren.

Hieraan meedoen kan op allerlei manieren maar wij merken dat steeds vaker de combinatie wordt gezocht met de eigen business. Zoals het planten van groene filters voor ieder verkocht product, dienst of nieuw personeelslid. Werkelijk allerlei mogelijkheden zijn hier van toepassing waarin wij flexibel meedenken. Voor welke prestatie gaan jullie groene filters laten planten in ons buitenfilterproject? Uiteraard is meehelpen met het planten mogelijk.

    Download de brochure

    Viridi Air plant in publiek toegankelijke natuurgebieden (namens bedrijven in België en Nederland) unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook fijnstof uit de lucht filteren. Doe ook mee als Viridi Air Partner of Donateur; voor slechts €5,- p/boom en ontvang het Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie: