Hamster Cleaning viert 10-jarig jubileum: Samen voor een groene toekomst!

bomen geplant
0
kg CO2 opgevangen
0
kg fijnstof opgevangen
0

Dit jaar viert Hamster Cleaning haar 10-jarig jubileum! Al een decennium lang zet Hamster Cleaning zich in voor een schone en gezonde leefomgeving, met klanttevredenheid en duurzaamheid als kernwaarden. Om deze mijlpaal te vieren, slaan zij de handen ineen met Viridi Air, een organisatie die zich inzet voor een groener en schoner milieu en minder luchtvervuiling.

Wist u dat er bepaalde inheemse boomsoorten zijn die, naast CO2, ook bijdragen aan minder luchtvervuiling (o.a. fijnstof, NOx en chemische stoffen)? Viridi Air plant deze luchtzuiverende bomen, namens bedrijven, in unieke projecten volgens de BBA-aanplantwijze. 

Voor elke (kanaal)reinigingsdienst die Hamster Cleaning in het jubileumjaar gaat uitvoeren, plant Viridi Air zo’n luchtzuiverende boom. Hiermee draagt Hamster Cleaning niet alleen bij aan een schone woon- en leefomgeving, maar ook aan een gezonde planeet. Samen gaan we zo veel mogelijk bomen planten! Sinds 1 juni 2024 hebben we al:

Hamster Cleaning: 10 jaar kwaliteit, betrouwbaarheid en ook een groene toekomst. Doe mee en maak deel uit van onze missie voor een schonere wereld. Samen maken we het verschil!

Hamster Cleaning – Schone Leefomgeving, Groene Planeet en Gezonde Toekomst