Het Schone Lucht-label van Viridi Air

Het Schone Lucht-label is een kwaliteitsbeeldmerk om in één oogopslag te laten zien dat een bedrijf met een product/dienst of bewust bedrijfsbeleid bijdraagt aan schone binnenlucht en/of minder uitstoot in de buitenlucht en meedoet met het planten van luchtzuiverende bomen in de Viridi Air buitenfilterprojecten (schone lucht met duurzame vergroening). Tevens creëert het Schone Lucht-label meer bewustwording voor schone lucht. Belangrijk want in de maatschappij is (nog) weinig bewustzijn over de gezondheidsrisico’s van vervuilde binnen- en buitenlucht.

Schone Lucht label - algemeen - 2022 (partner)

Het Schone Lucht-label mag geplaatst worden op b.v. een bedrijfsvoertuig/digitale handtekeningen/website/offerte/social media.

Is de organisatie of product/dienst internationaal?

Viridi Air heeft het label ook in een internationale variant: het Healthy Air-quality label. Het is logischer om daar gebruik van te maken als er internationale klanten zijn. Viridi Air is onlangs gestart in Nederland waardoor de meeste pagina’s nog niet zijn vertaald naar het Engels. Mocht u hier dringend behoefte aan hebben. Laat dat dan weten via info@viridiair.nl zodat hier de hoogste prioriteit aan kan worden gegeven.