Het Schone Lucht-label van Viridi Air

Het Schone Lucht-label is een kwaliteitsbeeldmerk om in één oogopslag te laten zien dat een bedrijf of persoon bijdraagt aan schone lucht, duurzaamheid, milieu en klimaat via de Viridi Air buitenfilterprojecten. De luchtzuiverende bomen die Viridi Air plant in de buitenfilterprojecten werken positief tegen fijnstof, NOx en VOC’s. Tevens creëert het Schone Lucht-label meer bewustwording voor schone lucht. Belangrijk want in de maatschappij is (nog) weinig bewustzijn over de gezondheidsrisico’s van vervuilde binnen- en buitenlucht.

  Download de brochure

  Viridi Air plant in publiek toegankelijke natuurgebieden (namens bedrijven in België en Nederland) unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook fijnstof uit de lucht filteren. Doe ook mee als Viridi Air Partner of Donateur; voor slechts €5,- p/boom en ontvang het Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie:


  Schone Lucht-label algemeen 2024 www (Nederland)

  Het Schone Lucht-label mag geplaatst worden op b.v. een bedrijfsvoertuig/digitale handtekeningen/website/offerte/social media.

  Is de organisatie of product/dienst internationaal?

  Viridi Air heeft het label ook in een internationale variant: het Healthy Air-quality label. Het is logischer om daar gebruik van te maken als er internationale klanten zijn. Viridi Air is onlangs gestart in Nederland waardoor de meeste pagina’s nog niet zijn vertaald naar het Engels. Mocht u hier dringend behoefte aan hebben. Laat dat dan weten via info@viridiair.nl zodat hier de hoogste prioriteit aan kan worden gegeven.