Wat voor werkgever ben jij nu echt?

ventilatie luchtreiniger schone lucht

Eentje die lessen trekt uit het verleden, vooruit kijkt naar de toekomst en ernaar handelt? Of eentje die dit alléén maar roept?

Houdt rekening met het volgende: vanaf oktober wordt het buiten kouder en gaan we binnen terug aan het werk. Immers we zijn toch ingespoten allemaal? Dus, moet kunnen. Klaar, zand erover.
Logische gedachte.

Niets is minder waar. Weet dat er nog veel meer taferelen (als die we nu hebben meegemaakt) aankomende jaren ons gaan passeren. Dit was niet éénmalig?! Nee, dat denk ik niet, dit gaan we vaker meemaken en het wordt steeds heftiger. Wen er maar aan. Dit is niet om pessimisme aan te praten. Maar om je te helpen want je kunt voorbereiding treffen voor de toekomst.

Als we 1 ding hebben geleerd uit de afgelopen 18 maanden dan is het wel dat de condities van de luchtkwaliteit en luchthygiëne uitermate belangrijk zijn. Misschien zelfs bepalend om in de toekomst wel of niet de deuren open te mogen houden?
En daar is heel simpel wat aan te doen als het nog niet in orde is in jullie geval. Je wilt als bedrijf (financieel) ook in de toekomst gezond blijven toch? Daarvoor heb je gezond personeel nodig, je belangrijkste kapitaal. Je beschermt het personeel tijdens werkuren (preventie & welzijn).

Daarom is het nu hèt moment. Nu moet het gebeuren! Iedereen gaat met vakantie en jij als werkgever…..jij kijkt altijd vooruit.
Maak eens een afspraak met een schone lucht expert in b.v. ventilatieluchtreiniger. De (vakantie) zomermaanden zijn een uitgelegen kans om veranderingen in het (werk)pand aan te brengen.

Weet echter het volgende: de meeste bedrijven (actief in schone lucht) hebben het gigantisch druk. Dus zijn er wachttijden. Weet je waarom? Omdat er werkgevers zijn die toekomstgericht bezig zijn.
Jij toch ook?

Keuzes maken over een onderwerp dat ver van je core business af staat is een gigantische uitdaging. Dat besef ik. Maak daarom kosteloos gebruik van de kennis en kunde van een schone lucht-deskundige van Viridi Air. Zie de comments hieronder voor meer info of stuur mij een bericht/connect me hierover.