Zorgen voor schone lucht is eenvoudiger dan je denkt!

Terwijl de vogels hoorbaar bezig zijn aan het avondlied realiseer ik me dat de natuur weer zichtbaar gaat leven. De eerste kleuren, geuren en geluiden die behoren tot de lente heb ik waargenomen. Jij ook? Dat voelt goed toch?
“hé Jan-Joris” roept iemand op het grasveldje als hij zijn hond uitlaat.

Het is Peter. Een aardige buurtbewoner die een hondje heeft zo groot als een,…cavia. Peter zit veel thuis omdat momenteel voor werk niet kan vliegen.
Op de meest rare tijden mag hij nu internationale zoom calls doen.
“…ik ben trots op je! Dat weet je toch wel?…” roep ik hem.

Hij grapt door het maken van een triomfantelijk sprongetje: “dit is voor wat betreft de luchtkwaliteit mijn meest gezonde, verantwoorde en duurzame jaar Jan-Joris”

Als Peter verder loopt realiseer ik me dat de werkgever van Peter een ideale klant kan zijn voor Viridi Air mits ze ook voor schone gezonde binnenlucht zorgen van personeel.
Want alléén onder die voorwaarden mag je aansluiten als Viridi Air Partner, meedoen in onze 100% groene filterprojecten (tegen fijnstof, NOx, ozon en CO2) en ook nog eens het Schone Lucht-certificaat en het Schone Lucht-beeldmerk mag gebruiken op b.v. website, digitale handtekeningen,..enz
Werk jij bij zo’n bedrijf?
Ja?
Wordt dan ook Partner van Viridi Air.