Vind producten en diensten van onze Partners die bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat met schone lucht

Kosteloos (onafhankelijk) advies of tips nodig bij het vinden van de juiste oplossing voor een comfortabel binnenklimaat of schone lucht?

Maak gebruik van een (kosteloos) persoonlijk advies van een schone lucht-deskundige van Viridi Air. In sommige gevallen wordt ons gevraagd naar een geschikte leverancier. Weet dat wij uitsluitend doorverwijzen naar leveranciers waarvan zeker is dat ze een gezond bedrijf zijn en goede producten/diensten hebben. Stuur een email naar info@viridiair.nl met uw telefoonnummer en/of kort bericht. Binnen 24 uur ontvangt u een bericht terug.
    * Viridi Air is nimmer aansprakelijk voor gedane claims en uitspraken van partners over product eigenschappen, benoemd op viridiair.nl of digitale omgeving van partners. Specifieke claims (die mogelijk in strijd kunnen zijn met de wetgeving of praktisch onjuist zijn) of (tekstueel) foutieve informatie die juridisch of in de praktijk problemen veroorzaken vallen niet onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van Viridi Air. Ook indien de producten of diensten van Partner ondeugdelijk zijn zal Viridi Air niets verwijtbaar zijn.