Een gezond binnenklimaat, hoe belangrijk is dat (voor jou)?

Greenpaints

Duurzaamheid staat bij Greenpaints hoog in het vaandel

Als “de groene impactmaker in verf” willen wij de wereld graag een stuk mooier en duurzamer maken. Zo geven wij met elkaar niet alleen onszelf, maar ook de generaties na ons een betere en gezondere toekomst.

Daarom kiezen wij bewust voor de meeste groene en duurzame verfoplossingen, waarbij sublieme prestaties en verantwoorde grondstoffen hand-in-hand gaan. Met onze biobased en minerale verven zorg jij ook goed voor jouw gezondheid als schilder, als bewoner van jouw huis of als gebruiker van het bedrijfspand. Onze verven laten binnen geen schadelijke stoffen achter.

Vanuit deze missie zijn werken wij ook samen met Viridi Air. Zij zorgen voor een gezonder buitenklimaat door speciale bomen te planten die de fijnstof uit de buitenlucht filteren.

Samen kunnen wij het verschil maken. Daarom hebben wij een mooie actie met één van onze meest duurzame, minerale muurverven ontwikkeld, waarmee wij ook een beter buitenklimaat ondersteunen:

Bij aanschaf van 12,5 liter KEIM Innostar binnen muurverf, plant Greenpaints 1 boom in het bos van Viridi Air. Zo zorgen wij samen voor een gezond binnen- en buitenklimaat!

Lees alles over deze unieke actie op: Greenpaints actie met KEIM en Viridi Air