Gasloos bedrijfshallen verwarmen met het nieuwe warmtepompsysteem van Mark

mdx warmtepomp Mark Climate

De Mark MISTRAL MDX is een VRF-systeem speciaal ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen en koelen van grote ruimtes. De combinatie van een lucht-lucht warmtepomp (buiten-unit) met een compacte luchtverwarmer/-koeler (binnen-unit) zorgt voor uitstekende prestaties. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden kan de installatie volledig worden afgestemd op het gebruik van de ruimte en de wensen van de gebruikers.

Binnenkort leverbaar met een hybride controller zodat de unit in combinatie geregeld kan worden met een bestaande GS+/GSX gasgestookte luchtverwarmer.

Door het grote temperatuurbereik en de maximale leidinglengtes van (90m MDX33/170m MDX 56) is de MISTRAL MDX breed inzetbaar. Geschikt voor het verwarmen en koelen van garages, magazijnen, werkplaatsen, ­distributiecentra en showrooms.

De Mark MISTRAL MDX 33 komt tevens in aanmerking voor de EIA-regeling conform de EIA lijst nummer 211104, categorie d. Het netto EIA voordeel kan oplopen tot 11,7% van de investeringskosten. Uw klant investeert in dit product en kan hierop in de toekomst afschrijven. Deze afschrijving gaat ten laste van het resultaat en resulteert in een lagere belastingdruk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.