Viridi Air Partnership en de buitenlucht schoner maken (groen en duurzaam) met unieke buitenfilterprojecten

Schone Lucht beeldmerk - algemeen - 2021 (partner)

Viridi Air creëert diverse buitenfilterprojecten om de buitenlucht gezonder te maken. Meedoen kan uitsluitend als met een product, dienst of bedrijfsbeleid een bijdrage wordt geleverd aan schone binnen- en/of buitenlucht. Aansluiten als Partner van Viridi Air levert een duurzaam imago op, een externe erkenning voor deelname aan een buitenfilterproject en méér klanten.

  Download de Brochure

  Viridi Air plant in eigen projecten, namens diverse bedrijven (België en Nederland), unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook fijnstof uit de lucht filteren. Slechts €5,50 p/boom en incl. Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie:  Erkenning voor de bijdrage aan schone lucht

  Uitsluitend bedrijven die een bedrijfsbeleid, product of dienst hebben dat bijdraagt aan schone lucht kunnen meedoen met het buitenfilterproject. Viridi Air beoordeeld aan de hand van een aantal beoordelingscriteria.

  Indien hieraan voldaan is ontvangen ze het Viridi Air Partnership inclusief een betrouwbare erkenning met het Schone Lucht-beeldmerk en Schone Lucht-certificaat hiervoor. Het beeldmerk mag gebruikt worden voor promotionele doeleinden (digitale handtekeningen/voertuigen/website/social media/offertes/brochures, enz.).

  Wat is inbegrepen qua promotie?

  Wat inbegrepen is qua promotie hangt af van het type Partnership (zie Viridi Air Partnership).

  Automatisch meedoen met de Viridi Air buitenfilterprojecten

  Iedere partner doet automatisch mee met één van de Viridi Air buitenfilterprojecten. Het is belangrijk om naast de binnenlucht ook de buitenlucht zo zuiver mogelijk te houden. Daarom heeft Viridi Air op diverse locaties in Nederland een buitenfilterproject gerealiseerd. Met een 100% duurzame en groene filtertechniek wordt daar de buitenlucht gezuiverd. Speciale luchtzuiverende bomen (ook wel groene filters genaamd) worden op een unieke manier geplant. Hiermee wordt de buitenlucht voor ruim 20% gezuiverd.  

  Interesse om met een buitenfilterproject bij te dragen aan schone lucht?

  Stuur gerust een vraag over een buitenfilterproject of het aantal groene filters dat jullie willen plaatsen. Wij beoordelen het gratis en kunnen dan direct aangeven of het voldoende is om in aanmerking te komen voor het Viridi Air Partnership. Mail hiervoor naar info@viridiair.nl.

  Direct aansluiten als Viridi Air Partner (meer info & tarieven)?

  Aansluiten als Partner van Viridi Air kan al vanaf €250,- per jaar -> bekijk alle partnerships en tarieven.