Wie is Viridi Air

Viridi Air (Latijns voor: groene lucht) heeft als doel om de luchtkwaliteit te verbeteren voor klimaat en gezondheid met behulp van een 100% groene & duurzame filtermethode. De buitenlucht is namelijk vervuild met fijnstof, NOX en VOC’s (vluchtige chemische stoffen). Wist u dat er bepaalde inheemse boomsoorten zijn die, naast CO2, ook bijdragen aan minder luchtvervuiling (o.a. fijnstof, NOx en chemische stoffen)? Viridi Air plant deze luchtzuiverende bomen, namens bedrijven, in unieke projecten volgens de BBA-aanplantwijze.

Deze luchtzuiverende bomen worden uitsluitend in de buitenfilterprojecten van Viridi Air geplaatst namens bedrijven. Zij kunnen meedoen waarbij, naast het planten van luchtzuiverende bomen, ook het Schone Lucht-certificaat©, –label & promotie/marketing exposure is inbegrepen.

Viridi Air is inmiddels uitgegroeid tot een klein enthousiast team waarbij intensief wordt samengewerkt met natuurclubs en internationale Landbouw Universiteiten.

Alleen door samen concreet te handelen maken we de wereld schoner en gezonder. Voor gezondheid en klimaat. Schone lucht. Natuurlijk voor elkaar!

    Word ook Viridi Air Partner: download de brochure

    Viridi Air plant in publiek toegankelijke natuurgebieden (namens Viridi Air-partners, België en Nederland) unieke luchtzuiverende bomen die naast CO2 ook fijnstof uit de lucht filteren. Word ook Viridi Air Partner: voor slechts €5,50 p/boom en ontvang het Schone Lucht-certificaat©, Schone Lucht-label & promotie/marketing exposure. Download de brochure voor meer informatie: